• reclasare

  (3.6.8/ISO9000)

  modificarea clasei unui produs neconform pentru a-l face conform cu cerinţe diferite de cele iniţiale

   
 • domeniul auditului

  (3.9.13/ISO9000)

  amploarea şi limitele unui audit.

  NOTĂ - De obicei domeniul auditului include o descriere a locaţiilor fizice, a unităţilor organizaţionale, a activităţilor şi proceselor, ca şi a perioadei de timp acoperite.
   
 • structură organizatorică

  (3.3.2/ISO9000)

  ansamblu de responsabilităţi, autorităţi şi relaţii dintre persoane

  NOTA 1 - în general ansamblul este ordonat. NOTA 2 - O exprimare oficială a structurii organizatorice este furnizată adesea într-un manual al calităţii sau, pentru un proiect, într-un plan al calităţii. NOTA 3 - Domeniul unei structuri organizatorice poate include interfeţe relevante cu organizaţii externe.
   

Elaborare site

Elaborare site 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Elaborare site

- instalare platforma, configurare si integrare materiale text si multimedia aferente site-ului

Site de prezentare cu template profesionist continand elementele de baza standard pentru un site (Home/Despre noi/Misiune/Contact)

Site de prezentare cu template profesionist continand elementede grafica realizate special pentru proiect si elemente suplimentare alese de beneficar (Home/Despre noi/Misiune/Contact + pana la 5 sectiuni suplimentare)

Site complex cu template profesionist continand elemente de grafica si multimedia realizate special pentru proiect si elemente si extensii suplimentare la alegerea bebeficiarului (Home/Despre noi/Misiune/Contact + nelimitat  sectiuni suplimentare + zona dedicata membrii cu acces controlat + forum)

Se testeaza si asigura functionalitatea pe platforme (Windows, Android, Mac), si dispozitive diverse (desktop-uri, mobile, tablete)

Rapoarte vizite lunare pentru primele 3 luni de la predare.