• proces

  (3.4.1 /ISO9000)

  ansamblu de activităţi corelate sau în interacţiune care transformă elemente de intrare în elemente de ieşire

  NOTA 1 - în general elementele de intrare într-un proces sunt elemente de ieşire ale altor procese. NOTA 2 - in general procesele dintr-o organizaţie sunt planificate şi se desfăşoară în condiţii controlata pentru a adăuga valoare. NOTA 3 - Un proces, In care conformitatea produsului rezultat nu poate fi verificată prompt sau economic, este în mod frecvent denumit proces special.
   
 • calitate

  (3.1.1 /ISO9000)

  măsura în care un ansamblu de caracteristici (3.5.1) intrinseci îndeplineşte cerinţele (3.1.2)

  NOTA 1 - Termenul calitate poate fi utilizat cu adjective cum ar fi slabă, bună, sau excelenta. NOTA 2 - Intrinsec ca opus la „atribuit înseamnă existent în ceva, în special ca o caracteristică permanentă.
   
 • mediu de lucru

  (3.3.4/ISO9000)

  ansamblu de condiţii în care se desfăşoară activitatea

  NOTA - Condiţiile includ factori fizici, sociali, psihologici şi de mediu (cum ar fi temperatură, scheme de recunoaştere a meritelor, factori ergonomici şi compoziţia atmosferei).
   

Elaborare site

Elaborare site 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Elaborare site

- instalare platforma, configurare si integrare materiale text si multimedia aferente site-ului

Site de prezentare cu template profesionist continand elementele de baza standard pentru un site (Home/Despre noi/Misiune/Contact)

Site de prezentare cu template profesionist continand elementede grafica realizate special pentru proiect si elemente suplimentare alese de beneficar (Home/Despre noi/Misiune/Contact + pana la 5 sectiuni suplimentare)

Site complex cu template profesionist continand elemente de grafica si multimedia realizate special pentru proiect si elemente si extensii suplimentare la alegerea bebeficiarului (Home/Despre noi/Misiune/Contact + nelimitat  sectiuni suplimentare + zona dedicata membrii cu acces controlat + forum)

Se testeaza si asigura functionalitatea pe platforme (Windows, Android, Mac), si dispozitive diverse (desktop-uri, mobile, tablete)

Rapoarte vizite lunare pentru primele 3 luni de la predare.