• funcţie metrologică

  (3.10.6/ISO9000)

  funcţie cu responsabilitate administrativă şi tehnică pentru definirea şi implementarea sistemului de management al măsurării

  NOTA - Termenul de „definire are înţelesul de „specificare. Acesta nu este utilizat în sensul terminologic de „definire a unui concept (în unele limbi, această distincţie nu este clară numai din context).
   
 • derogare după fabricaţie

  (3.6.11/ISO9000)

  autorizare de utilizare sau eliberare a unui produs care nu este conform cu cerinţele specificate

  NOTĂ - în general, o derogare după fabricaţie este limitată la livrarea unui produs care are caracteristici neconforme în cadrul unor iimite specificate pentru o perioadă de timp convenită sau o cantitate acceptată din acel produs.
   
 • furnizor

  (3.3.6/ISO9000)

  organizaţie sau persoană care furnizează un produs

  EXEMPLU - Producător, distribuitor, comerciant cu amănuntul sau vânzător al unui produs, sau furnizor al unui serviciu sau al unei informaţii. NOTA 1 - Un furnizor poate fi din interiorul sau din exteriorul organizaţiei. NOTA 2 - în situaţii contractuale furnizorul este denumit uneori contractant.
   

Elaborare site

Elaborare site 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Elaborare site

- instalare platforma, configurare si integrare materiale text si multimedia aferente site-ului

Site de prezentare cu template profesionist continand elementele de baza standard pentru un site (Home/Despre noi/Misiune/Contact)

Site de prezentare cu template profesionist continand elementede grafica realizate special pentru proiect si elemente suplimentare alese de beneficar (Home/Despre noi/Misiune/Contact + pana la 5 sectiuni suplimentare)

Site complex cu template profesionist continand elemente de grafica si multimedia realizate special pentru proiect si elemente si extensii suplimentare la alegerea bebeficiarului (Home/Despre noi/Misiune/Contact + nelimitat  sectiuni suplimentare + zona dedicata membrii cu acces controlat + forum)

Se testeaza si asigura functionalitatea pe platforme (Windows, Android, Mac), si dispozitive diverse (desktop-uri, mobile, tablete)

Rapoarte vizite lunare pentru primele 3 luni de la predare.