• sistem de management al măsurării

  (3.10.1/ISO9000)

  ansamblu de elemente corelate sau în interacţiune necesare pentru obţinerea confirmării metrologice şi controlului continuu al proceselor de măsurare.

   
 • calitate

  (3.1.1 /ISO9000)

  măsura în care un ansamblu de caracteristici (3.5.1) intrinseci îndeplineşte cerinţele (3.1.2)

  NOTA 1 - Termenul calitate poate fi utilizat cu adjective cum ar fi slabă, bună, sau excelenta. NOTA 2 - Intrinsec ca opus la „atribuit înseamnă existent în ceva, în special ca o caracteristică permanentă.
   
 • furnizor

  (3.3.6/ISO9000)

  organizaţie sau persoană care furnizează un produs

  EXEMPLU - Producător, distribuitor, comerciant cu amănuntul sau vânzător al unui produs, sau furnizor al unui serviciu sau al unei informaţii. NOTA 1 - Un furnizor poate fi din interiorul sau din exteriorul organizaţiei. NOTA 2 - în situaţii contractuale furnizorul este denumit uneori contractant.
   

Adrese email oficiale

Adrese email oficiale 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Adrese email  oficiale arondate domeniului ales

ex.:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

pana la 5 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web)

 

pana la 10 Conturi email

Creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

 

pana la 100 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

Creare macheta semnatura HTML

Posibilitate de configurare de la distanta pentru conturile pe care sistemul de operare permite.