• funcţie metrologică

  (3.10.6/ISO9000)

  funcţie cu responsabilitate administrativă şi tehnică pentru definirea şi implementarea sistemului de management al măsurării

  NOTA - Termenul de „definire are înţelesul de „specificare. Acesta nu este utilizat în sensul terminologic de „definire a unui concept (în unele limbi, această distincţie nu este clară numai din context).
   
 • specificaţie

  (3.7.3/ISO9000)

  document care stabileşte cerinţe

  NOTA - O specificaţie se poate asocia activităţilor (de exemplu document procedură, specificaţie de proces şi specificaţie de încercare), sau produselor (de exemplu specificaţie de produs, desen şi specificaţie de execuţie).
   
 • sistem de management

  (3.2.2/ISO9000)

  Sistem prin care se stabilesc politica si obiectivele prin care se realizează aceste obiective.

  NOTĂ - Un sistem de management al unei organizaţii poate include diferite sisteme de management cum ar fi un sistem de management al calităţii, un sistem de management financiar, sau un sistem de management al mediului.
   

Adrese email oficiale

Adrese email oficiale 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Adrese email  oficiale arondate domeniului ales

ex.:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

pana la 5 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web)

 

pana la 10 Conturi email

Creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

 

pana la 100 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

Creare macheta semnatura HTML

Posibilitate de configurare de la distanta pentru conturile pe care sistemul de operare permite.