• funcţie metrologică

  (3.10.6/ISO9000)

  funcţie cu responsabilitate administrativă şi tehnică pentru definirea şi implementarea sistemului de management al măsurării

  NOTA - Termenul de „definire are înţelesul de „specificare. Acesta nu este utilizat în sensul terminologic de „definire a unui concept (în unele limbi, această distincţie nu este clară numai din context).
   
 • neconformitate

  (3.6.2/ISO9000)

  neîndeplinirea unei cerinţe

   
 • structură organizatorică

  (3.3.2/ISO9000)

  ansamblu de responsabilităţi, autorităţi şi relaţii dintre persoane

  NOTA 1 - în general ansamblul este ordonat. NOTA 2 - O exprimare oficială a structurii organizatorice este furnizată adesea într-un manual al calităţii sau, pentru un proiect, într-un plan al calităţii. NOTA 3 - Domeniul unei structuri organizatorice poate include interfeţe relevante cu organizaţii externe.
   

Adrese email oficiale

Adrese email oficiale 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Adrese email  oficiale arondate domeniului ales

ex.:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

pana la 5 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web)

 

pana la 10 Conturi email

Creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

 

pana la 100 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

Creare macheta semnatura HTML

Posibilitate de configurare de la distanta pentru conturile pe care sistemul de operare permite.