• structură organizatorică

  (3.3.2/ISO9000)

  ansamblu de responsabilităţi, autorităţi şi relaţii dintre persoane

  NOTA 1 - în general ansamblul este ordonat. NOTA 2 - O exprimare oficială a structurii organizatorice este furnizată adesea într-un manual al calităţii sau, pentru un proiect, într-un plan al calităţii. NOTA 3 - Domeniul unei structuri organizatorice poate include interfeţe relevante cu organizaţii externe.
   
 • controlul calităţii

  (3.2.10/ISO9000)

  parte a managementului calităţii, concentrată pe îndeplinirea cerinţelor referitoare la calitate. asigurarea calităţii parte a managementului calităţii, concentrată pe furnizarea încrederii că cerinţele referitoare ia calitate vor fi îndeplinite

   
 • reparare

  (3.6.9/ISO9000)

  acţiune asupra unui produs neconform, pentru a-l face acceptabil pentru utilizarea intenţionată

  NOTA 1 - Repararea include acţiuni de remediere întreprinse asupra unui produs, anterior conform, pentru a-i repune în uz, de exemplu ca parte a mentenanţei. NOTA 2 - Spre deosebire de reprelucrare, repararea poate afecta sau schimba părţi ale produsului neconform.
   

Adrese email oficiale

Adrese email oficiale 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Adrese email  oficiale arondate domeniului ales

ex.:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

pana la 5 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web)

 

pana la 10 Conturi email

Creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

 

pana la 100 Conturi email

-creare conturi, transmitere informatii necesare pentru logare (user/parola/cale de acces web si clienti email Android si Windows)

Creare macheta semnatura HTML

Posibilitate de configurare de la distanta pentru conturile pe care sistemul de operare permite.